Mijn loopbaan in het kort? Ik heb als manager gewerkt voor nationale en internationale bedrijven in de IT en (tele)communicatie. Een techneut ben ik zeker niet, ik vind het vooral interessant om te opereren op het snijvlak van techniek, mens en ondernemerschap. Ik kwam met Truston in aanraking toen we samen voor een zorgverzekeraar een onderzoek hebben gedaan. Daarna heb ik een lijntje met Truston gehouden omdat de samenwerking zo prettig was.

Ik heb Truston leren kennen als een bedrijf met veel ambitie zonder pretenties. Collega’s gaan open en respectvol met elkaar om. Het zijn professionals die in een optimistische, opbouwende sfeer samenwerken. Zo’n positieve werkomgeving is in mijn carrière altijd belangrijk geweest; daar komt een groot deel van mijn motivatie vandaan. Een klik heb ik absoluut nodig om ergens vast te kunnen werken.

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - 2024