Vacature Senior OSB Specialist

OVER TRUSTON

Als IT dienstverlener streven wij naar het continu leveren van toegevoegde waarde aan organisaties. Truston gelooft dat we samen verder kunnen komen door samen te werken. Wij leveren generieke ICT beheer diensten en zijn de specialist voor alle (beheer-)diensten voor de backoffice applicatie Oracle Health Insurance voor zorgverzekeraars. Via een agile manier van werken wordt kennis van verschillende disciplines bij elkaar gebracht en wordt gestreefd naar voorspelbare leveringsbetrouwbaarheid, waarbij we samen verantwoordelijk zijn. Kwaliteit vinden wij hierbij erg belangrijk. Op deze manier proberen wij zorgen uit handen te nemen en vertrouwen te krijgen en samen verder te komen.

Truston bestaat ruim 25 jaar en we zijn met ongeveer 60 collega’s. Sinds oktober 2021 zitten we in een modern ingericht kantoor in Houten. Met het hybride werken is dit kantoor een fijne ontmoetings- en werkplek.

WAT GA JE BIJ TRUSTON DOEN?

Integratie is het hart in alle projecten en oplossingen. Zowel on-premise als in de Cloud kom je Oracle SOA Suite en de Oracle Service Bus en andere middleware-oplossingen bij onze klanten tegen. Als senior OSB specialist zorg je dat dit belangrijke onderdeel van de implementaties zo efficiënt en onderhoudbaar mogelijk worden gerealiseerd en beheerd. De nadruk van deze functie ligt op de efficiënte en herhaalbare deployment van OSB, passend in onze IAC-architectuur.
Truston bouwt en onderhoudt de systemen met Terraform en Puppet (Infrastructure as Code), waarbij de nadruk ligt op herhaalbaarheid en eenduidigheid, ook onze OSB-oplossing moet hier natuurlijk aan voldoen. Je helpt ons door kritisch en structureel te blijven nadenken over de beste oplossing voor de (soms) complexe inrichtingsvraagstukken in de infrastructuur bij ons en onze klanten.

Je fungeert als kennishouder en sparringpartner, zowel binnen Truston als richting de klant. Daarnaast leid je andere collega’s op en deel je actief je kennis via opleidingen en kennissessies.

WAAR MOET JE AAN VOLDOEN?

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Analytisch en communicatief sterk;
  • Een grote passie voor technologie;
  • Kennis en hands-on ervaring met het realiseren en beheren van Oracle SOA Suite – Oracle Service Bus (OSB) en andere integratieoplossingen en middleware, waarbij het een pré is als je deze ervaring ook in een Cloudomgeving hebt opgedaan;
  • Theoretische kennis en het liefst certificering van Oracle Partner Network implementation in SOA Suite;
  • Interesse je te verdiepen in nieuwe (Oracle) Cloud ontwikkelingen;
  • Ambitie om je OSB-kennis te combineren met Infrastructure as Code en het gebruik van Puppet en Terraform (of liever nog: hier ervaring mee hebben);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met Oracle, Linux en Windows;
  • Een teamspeler, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Sterke drive om jezelf en je team verder te willen ontwikkelen. 

WAT HEBBEN WIJ JOUW TE BIEDEN?

Wij bieden je de mogelijkheid om binnen Truston een cruciale en aanjagende rol te vervullen in het team Technical Services voor 32-40 uur per week. Past die rol bij jou en ben jij iemand die graag werkt in een ambitieuze omgeving met zeer betrokken collega’s, neem dan contact op met John Hardeman via j.hardeman@truston.com of 06-51991428.

Solliciteer nu op deze functie

0 + 2 = ?