Truston Managed Services richt zich primair op database beheer, waarbij persoonlijk contact, samenwerking en transparantie tussen Truston en de klant voorop staan.

Managed Services

Database Beheer

Database beheer is de core business van Managed Services. Oracle, Microsoft SQL Server en MySQL zijn hierbij de meest gangbare database varianten. Monitoring en dagelijkse beheerwerkzaamheden worden hierbij met FOT Suite uitgevoerd.

Infrastructuur Beheer

De beschikbaarheid en het optimaal functioneren van een RDBMS oplossing garandeert nog geen werkende applicatie. Als klant van Managed Services kunt u naast uw database beheer ook uw infrastructurele beheer bij Truston beleggen. Hierbij kan gedacht worden aan server, storage en Hypervisor beheer maar in samenwerking met onze partners kan ook gezocht worden naar eventuele housing of hosting oplossingen.

Applicatie Beheer

Applicatie beheer is naast infra- en databasebeheer de derde competentie van Truston. Truston beheert voor haar klanten applicaties. Ten grondslag van het beheer van een applicatie ligt een Service Level Agreement. Volgens contractueel vast gelegde afspraken zorgt Truston voor een stabiel applicatie platform in een gehoste omgeving of in een on-premises omgeving. Zowel op het technische als functionele vlak zorgen de applicatiebeheerders van Truston voor een naadloos geïntegreerde omgeving waarmee klanten onbezorgd hun dienstverlening kan verzorgen.

FOT Suite

Truston Managed Services beheert en monitort de databases van haar klanten middels een eigen ontwikkelde oplossing; FOT Suite. FOT Suite stelt ons in staat om de gezondheid van uw databases te monitoren, performance inzichtelijk te maken, capacity management over uw systemen te doen. Maar FOT Suite is veel meer dan een platform onafhankelijke monitoring oplossing. Beheertaken kunnen middels FOT Suite vereenvoudigd en eventueel geautomatiseerd worden uitgevoerd. Hierbij wordt door FOT Suite een uniforme handelswijze geïmplementeerd:

  • Als 1 persoon tweemaal dezelfde taak doet moet het resultaat identiek zijn;
  • Als 2 personen dezelfde taak doen moet het resultaat identiek zijn

Kortom, stabiliteit door standaardisatie en uniformiteit.

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - 2024