Vacature Oracle Database Administrator

OVER TRUSTON

Als IT dienstverlener streven wij naar het continu leveren van toegevoegde waarde aan organisaties. Truston gelooft dat we samen verder kunnen komen door samen te werken. Wij leveren generieke ICT beheer diensten en zijn de specialist voor alle (beheer-)diensten voor de backoffice applicatie Oracle Health Insurance voor zorgverzekeraars. Via een agile manier van werken wordt kennis van verschillende disciplines bij elkaar gebracht en wordt gestreefd naar voorspelbare leveringsbetrouwbaarheid, waarbij we samen verantwoordelijk zijn. Kwaliteit vinden wij hierbij erg belangrijk. Op deze manier proberen wij zorgen uit handen te nemen en vertrouwen te krijgen en samen verder te komen.

Truston bestaat bijna 30 jaar en we zijn met ongeveer 60 collega’s. We zitten in een modern ingericht kantoor in Houten. Met het hybride werken is dit kantoor een fijne ontmoetings- en werkplek. 

WAT GA JE BIJ TRUSTON DOEN?

Een database is nooit zomaar een database. De inrichting en het beheer hangt samen met vele andere componenten en systemen. Truston streeft ernaar om het ‘standaard-werk’ te automatiseren en dus gelijkvormig te maken. Voor nieuwe of veranderende zaken wordt zoveel mogelijk een generiek toepasbare oplossing bedacht.

Truston bouwt en onderhoudt de systemen met Terraform en Puppet en rolt veranderingen uit met Jenkins, waarbij de nadruk ligt op herhaalbaarheid en eenduidigheid. Ook onze database- en server-oplossingen moeten hier natuurlijk aan voldoen. Je helpt ons door kritisch en structureel te blijven nadenken over de beste oplossing voor de (soms) complexe inrichtingsvraagstukken in de infrastructuur bij ons en onze klanten.

Je fungeert als kennishouder en sparringpartner (of groeit hiernaar toe), zowel binnen Truston als richting de klant. Daarnaast leidt je andere collega’s op, begeleid je afstudeerders en deel je actief je kennis via opleidingen en kennissessies.

WAAR MOET JE AAN VOLDOEN?

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Analytisch en communicatief sterk;
  • Een grote passie voor technologie;
  • Kennis van en ervaring met het beheren van Oracle Databases en Weblogic;
  • Kennis van en ervaring met (scripten op) Linux;
  • Kennis van Terraform, Puppet en/of Jenkins is een pré;
  • Interesse je te verdiepen in nieuwe (Oracle) Cloud ontwikkelingen;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met Oracle, Linux en Windows;
  • Een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Sterke drive om jezelf en je team verder te willen ontwikkelen.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Wij bieden je de mogelijkheid om binnen Truston een cruciale en aanjagende rol te vervullen in het team Technical Services voor 32-40 uur per week. Past die rol bij jou en ben jij iemand die graag werkt in een ambitieuze omgeving met zeer betrokken collega’s, neem dan contact op met John Hardeman via j.hardeman@truston.com of 06-51991428.

Solliciteer nu op deze functie

5 + 1 = ?