Ik heb de leiding over de dagelijkse operatie van het technisch team van Truston. Welk werk staat er op de planning? Wie gaat wat doen? Dat soort zaken. Daarnaast hebben we ongepland werk bij verstoringen. Het team bestaat uit bijna 20 collega’s die allemaal verschillend werk doen waarvan ik de inhoud globaal moet begrijpen. Mijn dag is goed als we gepland werk afleveren volgens schema, als ik goed persoonlijk contact heb gehad en als er weinig verstoringen zijn geweest. Kortom als alles soepel verloopt. Bij Truston kan ik mijn talenten vaardigheden en kennis inzetten en dat wordt gewaardeerd. Daarom heb ik het hier erg naar mijn zin.

Slimste route naar de beste informatie? Vertrouwen op de informatie van je collega’s en weten wie wat weet.

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - 2024