Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling en ben al meer dan 20 jaar actief op het snijvlak tussen Business en IT, veelal voor financiële instellingen. In 2018 leerde ik Truston kennen. Toen nog als leverancier voor een groot implementatieproject. De klik was er meteen en 2 jaar later, na een succesvol implementatieproject, maakte ik de overstap. In 2023 werd de overname door IG&H afgerond en vanaf 2024 vervul ik de rol van algemeen directeur van Truston.
 
Mijn vrije tijd breng ik graag door in nabijheid van mijn gezin. We houden van lekker eten, en het liefst in een groot gezelschap. De ochtend daarna loop ik graag een rondje hard, het liefst in de vrije natuur rondom mijn woonplaats Deventer.
 
Ik ben trots op onze unieke positie bij de Nederlandse zorgverzekeraars. Naast advies en hands-on ondersteuning bij het gebruik en de inrichting van hun systemen, ontzorgen wij hen met het beheer. Klanten van Truston kunnen erop vertrouwen dat hun systemen bij ons in goede handen zijn. Dat kan alleen als je met goede mensen werkt, en die hebben we! We kijken er naar uit om onze unieke positie samen met hen en de versterking van IG&H uit te breiden naar andere markten.

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - 2024