Chief teamlead is een nieuwe functie. Ik geef leiding aan drie teamleads van Truston. Samen zorgen we dat wat we de klant beloven, ook wordt waargemaakt. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling en vind het nog steeds leuk om af en toe met het team en de klant daarover mee te denken. Zelfs als je daarvoor helemaal in de inhoudelijke details moet duiken om samen tot een oplossing te komen. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om de grote lijnen in de gaten te houden. Daarbij helpt het dat ik mijn ICT achtergrond heb aangevuld met bedrijfskundige opleidingen en ervaring. Ik ben vaak de brug tussen klanten die iets willen en de mensen die deze wensen realiseren.

Ik vind mijn werk leuk en kan me er soms best in verliezen. Een ‘9 tot 5 mentaliteit’ heb ik niet, als ik me ergens in vastbijt kan ik tot in de late uurtjes doorgaan. Dan voelt het zelfs niet meer als werken. Het hardlopen schiet er wel eens bij in maar de halve marathon ga ik zeker weer lopen.

© Copyright - Truston 2018