Aangenaam, ik ben Joshua, jazzgitarist; nu werkzaam bij Truston als technisch beheerder. Groot verschil? Mijn docent op het conservatorium zei ooit: ‘Jazz is een bepaalde manier van denken waarmee je binnen alle stijlen van muziek uit de voeten kunt.’ Jazzmuziek is improviseren, je weet nooit wat een ander gaat spelen. Dat is in mijn werk ook zo. Als er een probleem is moet ik acteren, schakelen en handelen. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin bij Truston. Ik hou van de kleine informele setting en daarnaast vind ik het leuk om anderen te helpen.

Techniek is interessant omdat je voortdurend bezig bent om te onderzoeken hoe iets beter kan. Je gaat de diepte in: hoe werkt het en waarom. Soms moet je in complexe systemen zoeken waar het probleem zit. En thuis? Inderdaad als een stofzuiger kapotgaat, haal ik die helemaal uit elkaar.

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - 2024