In de afgelopen 22 jaar heb ik hier verschillende functies vervuld. Van telefoniste, receptioniste, medewerker administratie tot wat ik nu doe: contractadministatie voor onze dochteronderneming 2Staff B.V. en ondersteuning op het gebied van HRM. HRM past bij me. Ik vind het fijn om contact te hebben met medewerkers dus ik zit hier helemaal op mijn plek. Truston voelt na zoveel jaar wel een beetje als mijn eigen bedrijf. Klein begonnen, gegroeid, reorganisaties doorlopen, goede en slechte tijden met elkaar meegemaakt. Dat bindt.

Hoe ik als collega herinnerd wil worden? Ik hoop dat mensen zeggen dat ik een welwillende, enthousiaste en betrouwbare collega ben. Ik zit op een plek waar ik veel zie en hoor. Collega’s weten dat als ze iets in vertrouwen vertellen, het bij mij blijft.

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - 2024