Bij Truston stellen wij de gezondheid en veiligheid van onze klanten, partners en medewerkers, en natuurlijk ook de algehele volksgezondheid, in deze tijd voorop. Wij sluiten ons aan bij het advies van het RIVM en daarom werken de Truston medewerkers tot en met 30 juni 2020 zo veel mogelijk thuis.
Het doel hiervan is proberen te voorkomen dat alle werknemers tegelijkertijd besmet kunnen raken, zodat we de continuïteit van onze dienstverlening niet zouden kunnen waarborgen. We realiseren ons dat deze maatregel ingrijpend is en niet alle risico’s dekt, maar het verkleint in ieder geval de kans op besmetting.

Echter, vanwege een versoepeling van deze maatregelen gaan we vanaf 1 juli over naar een gedeeltelijke openstelling van ons kantoor gedurende 1 dag per week, waarbij een beperkt aantal medewerkers op kantoor aanwezig zal zijn.

Onderstaande maatregelen zijn nog steeds van kracht:

Onze dienstverlening zal ongewijzigd gecontinueerd worden, aangezien al onze werkzaamheden locatie-onafhankelijk uitgevoerd kunnen worden.

Onze servicedesk blijft 24/7 bereikbaar via het bij u bekende nummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar mobiele telefoonnummers van de betrokken medewerkers.

Afspraken bij ons op kantoor zullen niet meer plaatsvinden. Indien u de komende weken een afspraak bij ons op locatie heeft zullen wij hierover contact met de deelnemer(s) opnemen.

Afspraken van Truston medewerkers op uw locatie zullen in overleg of niet plaatsvinden of onze mensen zullen op afstand deelnemen, bijvoorbeeld telefonisch of via internet (Teams, Skype).

Wij blijven volledig bereikbaar. Via mail, whatsapp, etc. op de bij u bekende wijze. Telefonisch geldt dat elke Truston medewerker bereikbaar is op het bij u bekende (mobiele) telefoonnummer. Mocht hij of zij op dat moment niet bereikbaar zijn, dan kunt u de voicemail inspreken en nemen wij z.s.m. contact met u op.

Ons vaste algemene telefoonnummer (088 600 1900) doorgeschakeld staat naar een telefoonservice provider (Combitel). Medewerkers van Combitel zullen deze oproepen beantwoorden en indien gewenst zorgdragen voor berichtgeving aan de Truston-medewerker met wie u in contact wilt treden. Hij of zij neemt dan z.s.m. contact met u op Door deze maatregel te nemen, kunnen we onze diensten blijven garanderen, inclusief 24/7 ondersteuning. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij beantwoorden deze graag.

Johan van Veldhuisen en Ton Leppers