Aangezien de “social distancing” maatregelen in het kader van voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in ieder geval tot 28 april gehandhaafd blijven, zal ook Truston tot deze datum haar voorzorgsmaatregelen handhaven.

Vanaf maandag 16 maart 2020 werken alle Truston-medewerkers vanuit huis (telewerken).

Het doel hiervan is invulling geven aan het advies van de overheid en het RIVM en proberen te voorkomen dat alle werknemers tegelijkertijd besmet kunnen raken, zodat we de continuïteit van onze dienstverlening niet zouden kunnen waarborgen. We realiseren ons dat deze maatregel zeer ingrijpend is en niet alle risico’s dekt, maar het verkleint in ieder geval de kans op besmetting. Na zorgvuldige afweging, inclusief het advies van de overheid, hebben we deze beslissing genomen, omdat de gezondheid en veiligheid van onze klanten, partners en medewerkers onze topprioriteit zijn.

Wat betekent deze maatregel concreet:

Onze dienstverlening zal ongewijzigd gecontinueerd worden, aangezien al onze werkzaamheden locatie-onafhankelijk uitgevoerd kunnen worden.

Onze servicedesk blijft 24/7 bereikbaar via het bij u bekende nummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar mobiele telefoonnummers van de betrokken medewerkers.

Afspraken bij ons op kantoor zullen niet meer plaatsvinden. Indien u de komende weken een afspraak bij ons op locatie heeft zullen wij hierover contact met de deelnemer(s) opnemen.

Afspraken van Truston medewerkers op uw locatie zullen in overleg of niet plaatsvinden of onze mensen zullen op afstand deelnemen, bijvoorbeeld telefonisch of via internet (Teams, Skype).

Wij blijven volledig bereikbaar. Via mail, whatsapp, etc. op de bij u bekende wijze. Telefonisch geldt dat elke Truston medewerker bereikbaar is op het bij u bekende (mobiele) telefoonnummer. Mocht hij of zij op dat moment niet bereikbaar zijn, dan kunt u de voicemail inspreken en nemen wij z.s.m. contact met u op.

Ons vaste algemene telefoonnummer (088 600 1900) doorgeschakeld staat naar een telefoonservice provider (Combitel). Medewerkers van Combitel zullen deze oproepen beantwoorden en indien gewenst zorgdragen voor berichtgeving aan de Truston-medewerker met wie u in contact wilt treden. Hij of zij neemt dan z.s.m. contact met u op Door deze maatregel te nemen, kunnen we onze diensten blijven garanderen, inclusief 24/7 ondersteuning. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij beantwoorden deze graag.

Johan van Veldhuisen en Ton Leppers