Functionele wijzigingen, incidenten en change requests, dat is onder andere mijn pakkie an. Daarnaast ben ik actief op het gebied van business development. We zijn hier dagelijks bezig met de praktijk en dat is voor mij de beste leerschool. Altijd geweest. Ik heb het bij Truston goed naar mijn zin. De sfeer is fijn en er is altijd ruimte en begrip voor persoonlijke omstandigheden. Dat heb ik zelf ervaren en ik vind die persoonlijke benadering prettig. Ik kan gewoon bij de directie binnenstappen. Dat geldt ook voor mijn collega’s. Het geeft vertrouwen en rust, bijna een huiselijk gevoel.

Wat vertel ik op een feestje over mijn werk? Dat ik leuk afwisselend werk heb, waarin ik ook gewaardeerd word. Hoe mooi wil je het hebben?

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - [xyz-ips snippet="Current-Year"]