Een senior softwareontwikkelaar ontwikkelt Oracle programmatuur ter ondersteuning van systemen die bij zorgverzekeraars in gebruik zijn. In het verleden zat ik veel bij klanten maar sinds we het functioneel beheer van zorgverzekeraars doen, werk ik intern. Mooi beroep hoor, ik maak iedereen blij. Ik kijk vooral naar de binnenkant van het systeem, echt onder de motorkap. De rest ziet vooral de buitenkant. Ik heb het voordeel dat ik in het verleden heb meegewerkt aan het ontwikkelen van deze software dus ik ken Oracle van binnen en buiten. Het is echt mijn ding.

Omdat ik de oudste in dienstjaren ben, maak ik alles als eerste mee: 5-jarig, 10-jarig en 25-jarig jubileum. Er zijn hier geen protocollen voor dus er wordt steeds weer iets leuks bedacht.

© Copyright - Truston (an IG&H company) 2018 - 2024